You’re not here to be average, You’re here to be AWESOME!

 

Ook in onze haarverzorgingsproducten en make up lijn gaan we mee met wat past in het tijdsbeeld. En zijn altijd op zoek naar "Niche" merken, kleinere bijzondere merken die niet op iedere hoek van de straat te vinden zijn. Zo ook werken we al een tijdje met het prachtige merk Oribe, deze lijn is geheel parabenen- en natriumchloride vrij, bevat UV bescherming en is colour safe. Een collectie die specifiek is toegesneden om het haar kennis te laten maken met natuurlijk verzorging in combinatie met ware glamour.

 

NIEUW in Nederland! En dus ook bij ONS, het prachtige make up merk Essential Professional het is een fashionable niche make-up lijn uit Rome met alles wat de make-up artist zich kan wensen.

Een geweldige lijn professionele paletten voor Face, Eyes and Lips. Zoals een Strobing palette, een Corrector palette, een Nude eyeshadow palette en nog veel meer…. Een complete lijn voor de brow styliste, een indrukwekkende lijn van 66 lip producten en natuurlijk ook producten perfect voor fotografie en film.

De Essential make-up lijn is een huidverzorgende make-up lijn met bijzondere ingrediënten, parabenen vrij, niet op dieren getest, mineral oil free en veelal fragrance free. De totale lijn brushes is 100% synthetic and vegan.

 

 

We gaan ons nog verder scholen in 2019 op het gebied van Fashion in haar en make up. Ik vind die investering in educatie belangrijk omdat het ons scherp houdt. Iedereen verdient het om AWESOME de deur uit te gaan.

 

Verder ontwikkelt ons team zich steeds verder door net als in voorgaande jaren deel te nemen aan workshops, trainingen en opleiding. Dit vertaalt zich in de praktijk. We knippen, kleuren en stylen uw look, die bij u past en bij de laatste ontwikkelingen op haar en make-up gebied. Dat biedt u de zekerheid op een coupe die langer goed zit en gemakkelijk zelf te stylen is. En verzekert u van de beste producten. Onze kwaliteit zit hem in tijd, kennis, ervaring en passie! 

 

Uiteraard zetten we dit jaar ook in op de Social Media. Voor ons een bron van inspiratie en informatie die we graag delen. Op onze Facebook pagina en Instagram account vindt u de laatste berichten over fashion, speciale acties en aanbiedingen. We posten foto’s, van onze laatste nieuwe creaties.

 

• Ook staan er verschillende workshops op de agenda, zoals selfie styling en make-up hands on.

• Elke twee maanden hebben we seizoen- of collectie gebonden acties van producten of behandelingen.

• Na elke behandeling bekijken we of er ruimte is bij de make up specialiste om een Touch Up bij u te doen (gratis opfrisser van uw make up met vele tips en tricks).

 

AWESOME isn’t it?