Selfie styling

 

Regelmatig worden bij Dennis Leeuwenhaag Hair + Make-up workshops gegeven: workshop Selfie Styling, Make-Up of een eigen customized idee kan natuurlijk ook. Dit zijn leuke, gezellige, informele activiteiten die heel geschikt zijn als vriendinnenuitje, vrijgezellenfeestjes, met collega's, voor moeders en dochters en voor iedereen die handiger wil worden met eigen haar en make-up. Ook kunnen we inspelen op bepaalde wensen, vooral op het gebied van Fashion! Laat het ons weten, jouw wens is onze uitdaging! 

 

De workshops worden in onze eigen salon georganiseerd en zijn bedoeld voor 6 personen, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

 

Kies je workshop en geef je snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Mail naar info@switchkappers.nl of bel 0411-685184

 

 

Selfie Styling

 

Wie: Voor iedereen die handiger wil worden met föhnen, stylen en polijsten van het eigen haar. 

 

Wat: Workshop waar je leert om een goede basis voor je haar te maken, welke tools je daarvoor het best kunt gebruiken en hoe je de perfecte finishing maakt.

 

Waar: Dennis Leeuwenhaag Hair + Make-up, gegeven door de masters in hair

 

Datum: in overleg

 

Tijd: 18.30 - 21.00 uur

 

Prijs: € 36,00 p.p. (Is tevens ook de prijs van een föhnbehandeling in de salon)

 

 

 

Make-Up

 

Wie: Voor iedereen die van make-up houdt.

 

Wat: Workshop waarbij je tips krijgt en leert om je mooi en fashionable op te maken. Ons team laat  je zien dat  kleur en techniek van groot belang zijn. Of je het juist heel natuurlijk wilt of helemaal over de top, alles kun je leren met de juiste tools en vakkundige adviezen van onze Make up lovers. De make-up workshop is afgestemd op jouw wensen, gezichtvorm, en gelaatskleur, met als doel om je te laten stralen!

 

Waar: Dennis Leeuwenhaag Hair + Make-up, gegeven door één van onze make-up artists

 

Datum: in overleg

 

Tijd: 18.30 -21.00 uur

 

Prijs: in overleg, afhankelijk van aantal personen